fon.jpg

Трето основно училище „Братя Миладинови” е училище с установени традиции в постигането на много добри резултати в образователния процес.

1. Поддържане на високо качество и ефективност на цялостния образо-вателен процес в съответствие с изискванията на ЗПУО и „Европа 2020“, както и  на всички нормативни актове, за да отговорим на предизвикателствата на времето, в което живеем.

2. Придобиване на солидни знания при изучаване  на информационните технологии  и тяхното практическо приложение в целия образователен процес.

Повече

 В следващия четири-годишен период ІІІ ОУ „Братя Миладинови” ще запази своя облик и ще продължи да се развива като училище с два етапа на основна образователна степен:
• начален – 1. – 4. клас;
• прогимназиален – 5. – 7. клас,
Образователният процес се осъще-ствява в модерната учебна и спортна база на училището, която непре-къснато се подобрява и предлага на нашите възпитаници добри възможности за развитие и изяви. Качеството на образованието е и ще бъде гарантирано от високо-квалифицирани преподаватели със съвременно мислене и мотивирани да приложат стандартите на новия ЗПУО. 
Повече

badge-mar-2016-v2-vert

Иновативно Училище на България, 
наградено от Образователен сайт 
№1 - Уча.се

Предстоящи събития

Фотогалерия

Статистики

  • Статии : 313
  • Връзки : 39
  • Брой показвания на статиите : 331330

Кой е онлайн

В момента има 42  гости и няма потребители в сайта
Важно!

Последни новини

В Трето ОУ "Братя Миладинови" отбелязаха по интересен начин Международния ден на мира

 Потоци от щастие и усмивки в Деня на мира в Трето ОУ ...

По идея на Таня Атанасова – родител на ученик от Трето ОУ в Гоце Делчев бе проведена първата инициатива по повод Международния ден на мира. Дейността бе наречена "Стена на славата". Всеки ученик имаше възможност да постави своята рисунка-послание на стената на славата и така да изрази своето виждане за Деня на мира. През целия ден "стената" придобиваше различен вид – ставаше все по-богата откъм форми, цветове и послания. Някои от тях бяха: "На деня на мира обещавам, с усмивка, никога да не спирам да вярвам в мира и доброто" – посланието на третокласничката Ели Халачева; "Аз искам всички деца по света да бъдат щастливи и здрави" – Георгия Щуркова от III а клас; "Моето послание е да помагаме на бедните деца и да не им се подиграваме. Да не правим лоши неща, които могат да навредят на другите! Бъдете добри! Обичайте се!" – пише Василена Неделчева от VII б клас. 

Прочети още...

"Моето послание за МИР, което искам да изпратя в космоса"

 На 21 септември 2017 г. (четвъртък) в Трето основно училище „Братя Миладинови” ще бъде отбелязан за първи път Международен ден на мира. Този ден отразява споделения ни стремеж да сложим край на ненужното страдание, причинено от въоръжен конфликт. Включвайки се в инициативата, ние предлагаме на децата в училище момент, в който да признаят добрите си взаимоотношения помежду си, независимо от коя страна или етнос са те.

Това е ден, в който Обединените нации, призовават към прекратяване на огъня за 24 часа, с надеждата, че един мирен ден може да доведе до друг, до следващ, и така накрая „пушките да замълчат”.

Всъщност, да постигнеш мир, не означава само да свалиш оръжията. Истинският мир изисква изграждане на мостове, борба с дискриминацията и зачитане на човешките права за всички хора по света. Темата на която се спряхме е: "Моето послание за МИР, което искам да изпратя в космоса", с по-специално внимание върху посланията за прекратяване страданията на хората по света (на бежанците и на мигрантите). Тези послания – украсени и илюстрирани – ще бъдат окачени от децата върху нашата Стена на мира. За да изкажем съпричастност към всеки, който е бил принуден да бяга от дома си, ние ще засеем в училищния парк луковици на пролетни цветя – символ на новия живот.

Стоматолог гостува на учениците на г-жа Москова

 В класната стая на учениците от ІІІб клас гостува д-р Чонгова – стоматолог.

По атрактивен и интерактивен начин лекторът запозна децата с видовете зъби и устройството им, с начините за поддържане на устна хигиена, с полезните и вредни за здравето на зъбите храни. На много детски въпроси отговори с усмивка младата стоматоложка. И много благодатна почва в лицето на младите слушатели получиха посланията й за здравословен начин на живот.

Поредна изненада за учениците от III б клас

 По повод първия учебен ден, учениците от ІІІ „б” клас бяха изненадани с интересен подарък – комиксът „Заветът на хан Кубрат”, отпечатан и разпространяван безплатно от Фондация Въздигане и предназначен за третокласниците.

Децата много се зарадваха на атрактивно разказаната притча в картинки, чието доставяне организира класният им ръководител – г-жа Москова.

Седмично разписаниеЛитературата е море...

"Пирински стражи"

pirin

Мажоретен състав

majoretki

Спортна страница

Ученическо творчество