fon.jpg

Трето основно училище „Братя Миладинови” е училище с установени традиции в постигането на много добри резултати в образователния процес.

1. Поддържане на високо качество и ефективност на цялостния образо-вателен процес в съответствие с изискванията на ЗПУО и „Европа 2020“, както и  на всички нормативни актове, за да отговорим на предизвикателствата на времето, в което живеем.

2. Придобиване на солидни знания при изучаване  на информационните технологии  и тяхното практическо приложение в целия образователен процес.

Повече

 В следващия четири-годишен период ІІІ ОУ „Братя Миладинови” ще запази своя облик и ще продължи да се развива като училище с два етапа на основна образователна степен:
• начален – 1. – 4. клас;
• прогимназиален – 5. – 7. клас,
Образователният процес се осъще-ствява в модерната учебна и спортна база на училището, която непре-къснато се подобрява и предлага на нашите възпитаници добри възможности за развитие и изяви. Качеството на образованието е и ще бъде гарантирано от високо-квалифицирани преподаватели със съвременно мислене и мотивирани да приложат стандартите на новия ЗПУО. 
Повече

badge-mar-2016-v2-vert

Иновативно Училище на България, 
наградено от Образователен сайт 
№1 - Уча.се

Предстоящи събития

Фотогалерия

Статистики

  • Статии : 300
  • Връзки : 39
  • Брой показвания на статиите : 287656

Кой е онлайн

В момента има 87  гости и няма потребители в сайта
Важно!

Последни новини

Клуб „Пирински стражи” и Национален парк „Пирин” отбелязват 55-годишнината от създаването на парка

 С невероятно офроуд пътешествие, придружено с туристически преход из Корнишкия циркус в Пирин младите планинари от клуб „Пирински стражи” при Трето ОУ „Братя Миладинови” в Гоце Делчев заедно с рейнджърите от Национален парк „Пирин” и г-н Николай Даутов – известен географ, отбелязаха 55 години от създаването на Националния парк.

Тази година се навършват 55 години от създаването на изключителния Национален парк „Пирин”.

Прочети още...

Невероятните „Пирински стражи” изкачиха връх Алеко и връх Мусала

 Клуб „Пирински стражи” при Трето ОУ „Братя Миладинови” в Гоце Делчев за пореден път доказаха, че са еталон на пешеходния ученически туризъм в община Гоце Делчев.

Младите туристи, заедно с техни родители и приятели, изкачиха най-високия връх на Балканите – връх Мусала (2925 м).

Стражите поеха рано сутринта по пътя до курорта Боровец, за да се отправят към „покрива на Балканите”. Те използваха лифта от Боровец до хижа „Ястребец”, за да се отправят към връх Мусала. Оставайки верни на своите традиции в организирането на изключително оригинални походи, те изкачиха връх Мусала през известните Маркуджици и връх Алеко (2713 м).

Прочети още...

Учител от Трето ОУ „Братя Миладинови“ бе обявен за НАЙ-ДОБЪР УЧИТЕЛ от основните училища в община Гоце Делчев

 Призът „Учител на годината“ бе получен от г-н Александър Халачев – учител по български език и литература в Трето ОУ „Братя Миладинови“ на официална церемония по обявяване на победителите в годишните награди за принос в образованието „Златен гълъб“ 2017, която се проведе в комплекс „Лещенски рай“ в с. Лещен.

Годишните награди „Златен гълъб“ се провеждат за трета поредна година от Обществен съвет по образование в община Гоце Делчев.

Г-н Халачев бе обявен за победител в категория „Учител на годината“ – основни училища и бе награден със статуетка и плакет за принос в образованието, постигнати високи резултати и заети призови места в национални конкурси и състезания от негови ученици, и за реализиране дейностите на туристически клуб „Пирински стражи“. Наградата на г-н Халачев бе връчена пред присъстващите гости на церемонията, сред които бяха съветникът на Министъра на образованието – проф. Костадин Костадинов, г-н Ивайло Златанов – началник на РУО – Благоевград, народният представител Димитър Гамишев, зам.-кметът на Община Гоце Делчев – Саид Иброш.

Прочети още...

"Пирински стражи" изкачиха първенеца на Пирин - връх Вихрен

 На 30.06.2017 год. младите туристи от Трето ОУ, заедно с техни родители и приятели, осъществиха поредния плануван поход - до първенеца на Пирин и третия по височина връх на Балканите - връх Вихрен (2914 м).

"Пирински стражи" при Трето ОУ "Братя Миладинови" - Училището без насилие и стереотипи, определени от пола, за пореден път успяха заедно. Осъщественият от тях поход до красивия Вихрен бе изпълнен със запомнящи се емоции, силен вятър, но и силен борбен дух. Учениците от ІV, V и VІ клас показаха, че нещата се случват, когато човек има желание и обича природата. На върха те срещнаха и свои съмишленици - планинари от Сърбия, с които си направиха снимки за спомен. Ръководители на групата бяха Лозана Грозданова, Славка Жостова и Александър Халачев. Следващата стъпка на стражите ще бъде изкачване на връх Мусала.

"Пирински стражи" доказаха, че са еталон на ученическия пешеходен туризъм в Община Гоце Делчев.

Изкачваме Вихрен

Пирински стражи на връх Вихрен

Седмично разписаниеЛитературата е море...

"Пирински стражи"

pirin

Мажоретен състав

majoretki

Спортна страница

Ученическо творчество