https://treto-gd.com/books/wp-content/uploads/2021/05/lubo1-200x329.png
Здравейте, скъпи приятели!

Дойде моментът да финализираме инициативата „Читателски дневник“ на нашето любимо Трето ОУ „Братя Миладинови“, гр. Гоце Делчев.
Инициативата започна на 1 юни 2021 г. и в нея се включиха 16 млади читатели от ІV А клас, които попълниха общо 116 страници от читателския дневник.
Сертификати за най-добър читателски дневник получиха 8 ученици; сертификат за „Познай героя“ беше изпратен на един от вас. Сертификати за цялостно представяне ще получат 16 ученици, а най-дейните и усърдни приятели на книгата ще получат виртуални читателски дневници и ръчно изработени подаръци, придружени с кратка интересна информация за любимия им приказен герой.

Да, инициативата приключи, но не и нашето приятелство и съвместни бъдещи дейности.
Винаги ще ви подкрепям във всяко ваше начинание. Можете да разчитате на мен за съвет, или просто да зададете въпроса си, свързан с прекрасните художествени текстове (познати и непознати за вас), които са неизменна част от нашия живот.
С удивление, радост и любопитство следях участието ви в образователния проект. Справихте се отлично!
Не забравяйте, че четенето е знание, опит и вдъхновение!
За мен бе чест да бъда с вас, да ви напътствам, да споделяме толкова цветни емоции, които книгите ни предоставят.

Скъпи приятели,
Сега заминавам за далечни непознати страни, за да помогна и на други пазители и вдъхновители на книгите, но скоро ще се завърна.
Продължавайте да четете и да обогатявате своите познания!
Продължавайте да мечтаете и да се включвате в приключения с новите си приказни приятели!
За мен, Любокнижко, бе удоволствие да се запознаем и заедно да се включим в необятния свят на книгите.
Скоро ще се завърна от пътешествието, което предприемам и очаквам отново да сте тук с още по-голямо желание за четене и споделяне на добър пример.

Аз, Любокнижко, се гордея с вас!