fon.jpg

Трето основно училище „Братя Миладинови” е училище с установени традиции в постигането на много добри резултати в образователния процес.

1. Поддържане на високо качество и ефективност на цялостния образо-вателен процес в съответствие с изискванията на ЗПУО и „Европа 2020“, както и  на всички нормативни актове, за да отговорим на предизвикателствата на времето, в което живеем.

2. Придобиване на солидни знания при изучаване  на информационните технологии  и тяхното практическо приложение в целия образователен процес.

Повече

 В следващия четири-годишен период ІІІ ОУ „Братя Миладинови” ще запази своя облик и ще продължи да се развива като училище с два етапа на основна образователна степен:
• начален – 1. – 4. клас;
• прогимназиален – 5. – 7. клас,
Образователният процес се осъще-ствява в модерната учебна и спортна база на училището, която непре-къснато се подобрява и предлага на нашите възпитаници добри възможности за развитие и изяви. Качеството на образованието е и ще бъде гарантирано от високо-квалифицирани преподаватели със съвременно мислене и мотивирани да приложат стандартите на новия ЗПУО. 
Повече

Кулинарна книга

recepti

Предстоящи събития

Фотогалерия

Статистики

  • Статии : 529
  • Връзки : 40
  • Брой показвания на статиите : 474033

Кой е онлайн

В момента има 36  гости и няма потребители в сайта
Важно!

Последни новини

Поход до Тевно езеро

Пореден неповторим поход проведоха клуб „Пирински стражи“ при Трето ОУ в Гоце Делчев с паркови служители от Дирекция „Национален парк Пирин“.

Този път малките туристи предприеха поход до красивото Тевно езеро в Пирин, намиращо се на 2512 м н.в.

Приключението за учениците бе организирано от експерти към Дирекция „НП Пирин“, което е и второто за този месец съвместно мероприятие между парковите служители и ентусиастите от „Пирински стражи“.

Рано сутринта на 14 август, децата, ръководени от своите трима ръководители, се отправиха от Гоце Делчев до Посетителския информационен център на Д „НП Пирин“ в гр. Банско, където ги очакваха парковите служители.

Прочети още...

Малките туристи от клуб „Пирински стражи“ и служители в Дирекция „Национален парк Пирин“ осъществиха неповторим поход

Вчера, 8 август, туристите от клуб „Пирински стражи“ при иновативното Трето ОУ „Братя Миладинови“ в Гоце Делчев, заедно със служители от Дирекция „Национален парк Пирин“ осъществиха неповторим поход до Брезнишките езера и връх Ченгел чал в Пирин.

Съвместният поход бе реализиран благодарение на професионалистите от Дирекцията и на Росен Баненски – директор на Дирекция „НП Пирин“, чиято подкрепа, малките туристи и техните ръководители, оценяват изключително високо.

Рано сутринта, в деня на похода, туристите предприеха офроуд пътешествие от гоцеделчевското с. Баничан до местността Чала над с. Брезница, след което се отправиха към Брезнишките езера.

Прочети още...

Гоцеделчевските „Пирински стражи“ изкачват върхове из Пирин и Рила

Клуб "Пирински стражи" се завърнаха от поредното си приключение. Младите туристи изкачиха връх Мальовица (2729 м) в Рила на 3 август 2018 г. 30-членната група на туристите от Трето ОУ „Братя Миладинови“ бяха придружени от парковите служители към Дирекция "НП Рила" – Александър Благоев и Димитър Димитров, на които благодарят за вниманието и прекрасния поход.

Те благодарят и на Красимир Андонов – директор на НП "Рила" за подкрепата, която им оказва, и за ползотворното партньорство между „Пирински стражи" и НП "Рила".

Прочети още...

Клуб „Пирински стражи“ изкачиха първенеца на Пирин – връх Вихрен

Участниците в туристически клуб „Пирински стражи“ при Трето ОУ „Братя Миладинови“ в Гоце Делчев осъществиха поредния си замислен поход в Плана за летен сезон 2018 г. на клуба.

Туристите реализираха екстремно изкачване през Казаните и Северния склон на третия по височина връх на Балканите (вр. Вихрен – 2914 м).

Това не е първото изкачване на върха от младите туристи на възраст от IV – VII клас, а поредното трето от съществуването на клуба.

Прочети още...

Трето ОУ "Братя Миладинови" – ИНОВАТИВНО УЧИЛИЩЕ!

Списъкът с иновативните училища в Република България бе публикуван в Държавен вестник (обн., ДВ, бр.58 от 13 юли 2018 г.), в който 290 училища в България са одобрени за иновативни за учебната 2018/2019 година.

В област Благоевград иновативните училища са 6, от които 3 са в Гоце Делчев.

Иновацията, която ще бъде въведена през учебната 2018/2019 г. в Трето ОУ, е насочена както към учениците, така и към педагогическите специалисти, работещи в училището.

Прочети още...

Седмично разписаниеЛитературата е море...

Пирински стражи

pirin

Мажоретен състав

majoretki

Спортна страница

Ученическо творчество