fon.jpg

Трето основно училище „Братя Миладинови” е училище с установени традиции в постигането на много добри резултати в образователния процес.

1. Поддържане на високо качество и ефективност на цялостния образо-вателен процес в съответствие с изискванията на ЗПУО и „Европа 2020“, както и  на всички нормативни актове, за да отговорим на предизвикателствата на времето, в което живеем.

2. Придобиване на солидни знания при изучаване  на информационните технологии  и тяхното практическо приложение в целия образователен процес.

Повече

 В следващия четири-годишен период ІІІ ОУ „Братя Миладинови” ще запази своя облик и ще продължи да се развива като училище с два етапа на основна образователна степен:
• начален – 1. – 4. клас;
• прогимназиален – 5. – 7. клас,
Образователният процес се осъще-ствява в модерната учебна и спортна база на училището, която непре-къснато се подобрява и предлага на нашите възпитаници добри възможности за развитие и изяви. Качеството на образованието е и ще бъде гарантирано от високо-квалифицирани преподаватели със съвременно мислене и мотивирани да приложат стандартите на новия ЗПУО. 
Повече

Седмично меню

Предстоящи събития

Фотогалерия

Статистики

  • Статии : 494
  • Връзки : 40
  • Брой показвания на статиите : 421366

Кой е онлайн

В момента има 52  гости и няма потребители в сайта
Важно!

Последни новини

Наградени учители и ученици от Трето ОУ "Братя Миладинови"

Наградени учители от Трето ОУ "Братя Миладинови" за постигнати високи резултати от свои ученици и за цялостен принос в образователния процес: г-жа Лозана Грозданова, г-жа Мария Василева и г-жа Райме Караилиева! Поздравления, скъпи колеги!

Наградените ученици за високи успехи от национални и международни състезания и конкурси на 24 май: Иван Занев - VI а клас, Ралица Русева - VI а клас и Станимира Василева - IV б клас. Останалите ученици с високи успехи в национални и международни конкурси и състезания ще бъдат наградени допълнително. Гордеем се с всички вас, скъпи ученици!

Най-добрият клас

I а клас на Трето ОУ "Братя Миладинови" бе обявен за НАЙ-ДОБРИЯ КЛАС в община Гоце Делчев в категория "I - IV клас", в организирания за втора поредна година общински конкурс.

Поздравления, скъпи ученици от I а клас! Поздравления и за г-жа Гергана Канатова и г-жа Димитрия Джамбазова - учители на I а клас. Гордеем се с вас!

В категория "V - VII клас", в същия конкурс, имахме участник, за втора поредна година (V б - 2016/2017, VI б - 2017/2018 учебна година) клас.

На тях ще кажем следното:

"Скъпи ученици от VI б клас, Вие сте нашите победители в конкретната възрастова група. Всички ние знаем какво успяхте да постигнете, да сътворите, да предадете на по-малките ученици. Ние се гордеем с вас и ви подкрепяме! Продължавайте да печелите национални и международни конкурси, останете верни на себе си! Браво!"

Прочети още...

"Кирил и Методий" в рубриката "Литературата е море от емоции и въображение"

taraninova

Изненадите на 24 май продължават...

Прекрасно стихотворение написа ученичката Мария Малева от IV а клас, с ръководител г-жа Мария Канатова. Слънчевото и талантливо дете поздравява всички за светлия празник! 

Към творбата на Мария Кирил и Методий
Мария Малева получава своя звезден миг! smile

Трето ОУ " Братя Миладинови" на 24 май

 Невероятни, единствени и неотразими!

Дефилажът на Трето ОУ "Братя Миладинови" на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост, включваше: блок - големи мажоретни, блок - малки мажоретки, блок - клуб "Пирински стражи", блок - спорт и блоковете на всички прекрасни класове в училището! Всички мажоретки показаха съчетания, за които други само могатда си мечтаят. Стражите и спортистите също имаха подготвени красиви движения, а другите ученици от всички класове на училището бяха ВЪЗХИТИТЕЛНИ И НЕОТРАЗИМИ! Браво!

Представителна изява на група "Мажоретен състав"

 Група „Мажоретен състав“ по проект „Твоят час“, с ръководител г-жа Мария Пиргова, се включи в празничния дефилаж, организиран от Община Гоце Делчев по повод Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост – 24 май.

Дефилажът започна в 11.00 часа от двора на училището и продължи по централните улици на града. Момичетата водеха парадното шествие на учениците от Трето основно училище „Братя Миладинови“ и впечатлиха събралото се за празника гражданство с красивия си външен вид и оригинална хореография.

Прочети още...

Седмично разписаниеЛитературата е море...

Пирински стражи

pirin

Мажоретен състав

majoretki

Спортна страница

Ученическо творчество