fon.jpg

Трето основно училище „Братя Миладинови” е училище с установени традиции в постигането на много добри резултати в образователния процес.

1. Поддържане на високо качество и ефективност на цялостния образо-вателен процес в съответствие с изискванията на ЗПУО и „Европа 2020“, както и  на всички нормативни актове, за да отговорим на предизвикателствата на времето, в което живеем.

2. Придобиване на солидни знания при изучаване  на информационните технологии  и тяхното практическо приложение в целия образователен процес.

Повече

 В следващия четири-годишен период ІІІ ОУ „Братя Миладинови” ще запази своя облик и ще продължи да се развива като училище с два етапа на основна образователна степен:
• начален – 1. – 4. клас;
• прогимназиален – 5. – 7. клас,
Образователният процес се осъще-ствява в модерната учебна и спортна база на училището, която непре-къснато се подобрява и предлага на нашите възпитаници добри възможности за развитие и изяви. Качеството на образованието е и ще бъде гарантирано от високо-квалифицирани преподаватели със съвременно мислене и мотивирани да приложат стандартите на новия ЗПУО. 
Повече

badge-mar-2016-v2-vert

Иновативно Училище на България, 
наградено от Образователен сайт 
№1 - Уча.се

Предстоящи събития

Фотогалерия

Статистики

  • Статии : 295
  • Връзки : 40
  • Брой показвания на статиите : 326742

Кой е онлайн

В момента има 50  гости и няма потребители в сайта
Важно!

Последни новини

Елате ни на гости!

 Вчера бе особено щастлив и емоционален ден за бъдещите първокласници от детски градини „Снежанка” и „Радост.

Те посетиха III основно училище „Братя Миладинови” по покана на директора Мариана Халачева и учителите Катерина Щранкова, Мария Канатова, Юлия Икономова, Мария Василева и Нели Лапчева.

Малчуганите разгледаха класните стаи, игротеките и спортната зала на училището. След това с голям интерес и вълнение се насладиха на подготвената специално за тях изненада – драматизацията „Сънят на Йони”. Приказни герои от различни приказки завладяха вниманието и сърцата на чудесната публика. Те гледаха и слушаха в захлас по време на цялото представление.

След представлението ги очакваха още изненади – ръчно изработени подаръци и почерпка.

Уникално табло за „Пирински стражи” – Трето ОУ „Братя Миладинови” на площад „Гоце Делчев”

 Прекрасно фототабло за туристически клуб „Пирински стражи” украси площад „Гоце Делчев”.

Изложбата на фототабла, която е аранжирана на площад „Гоце Делчев”, е направена по повод 95 години от създаването на туристическото движение в Неврокоп (дн. гр. Гоце Делчев).

На таблото, подготвено специално за Стражите, са показани някои от емблематичните им приключения сред прекрасната българска природа.

Някои от тях са: походи до – връх Хлевен (Корнишки циркус) в Пирин, връх Вихрен в Пирин, връх Свещник – Южен Пирин, връх Ореляк в Пирин, връх Мусала в Рила, Урдини езера в Рила; участие в Националния туристически поход „По пътя на Ботевата чета”.

Това са малка част от походите, които малките туристи заедно със своите ръководители г-жа Лозана Грозданова, г-жа Славка Жостова и г-н Александър Халачев са осъществили. Само за летния сезон – 2017 г., Стражите изминаха около 300 км из прекрасните планини Пирин и Рила.

Прочети още...

Шест награди от национален конкурс за три класа от Трето ОУ

 Три сертификата и три грамоти получиха ученици и учители от Трето ОУ „Братя Миладинови” за участието си в Националния конкурс „Най-усмихнат клас на България – 2017”, организиран от Сдружение „Усмивка” – Бургас, с подкрепата на Община Бургас и Областна администрация – Бургас.

Наградените участници от училището са:
III а клас – с учители г-жа Мария Керина и г-жа Марияна Рускова
III б клас – с учители г-жа Емилия Москова и г-жа Веселина Топалова
IV б клас – с учители г-жа Катерина Щранкова и г-жа Мария Василева.

Посланието на децата и техните учители бе следното: „Детската усмивка е топъл лъч светлина”.
Адмирации за учениците и техните учители!

Седмица на бащата

 В Седмицата на бащата учениците от І „б” клас имаха две емоционални срещи с бащите на своите съученици Константин и Наско.

Г-н Граматов разказа на децата за трудните моменти в професията на полицая, а г-н Гемеджиев ги запали по своето хоби – риболова. И двамата родители донесоха в училище специфичните атрибути за професията и хобито – стоп-палка и шок-палка, белезници, полицейска значка; въдица, кепче, примамка за риби. Децата слушаха с интерес разказите на татковците, но най-силно вълнение изпитаха от досега с донесените атрибути. Синовете на двамата бащи изпитаха истинска гордост и удовлетворение от присъствието на своите татковци в училище.

Седмично разписаниеЛитературата е море...

"Пирински стражи"

pirin

Мажоретен състав

majoretki

Спортна страница

Ученическо творчество