Мисията на Трето основно училище „Братя Миладинови” е чрез качествен образователен процес да обучава, възпитава и мотивира за учебна дейност своите възпитаници, да открива и развива техните заложби, да опазва здравето и живота им и да създава условия за щастливо детство на всяко дете.

 Трето основно училище „Братя Миладинови” ще се утвърждава като иновативно училище, предлагащо на своите ученици качествено образование; възможности за развитие и изява на техните разнообразни таланти; добри условия за формиране на социални и комуникативни умения, необходими за общуване в условията на динамична конкурентна среда.

Седмично меню

Литературата е море...

Предстоящи събития

Коледно състезание

Коледно състезание

На 19.12.2018г. (сряда ) от 16.30 часа...

Фотогалерия

Статистики

  • Статии : 450
  • Връзки : 41
  • Брой показвания на статиите : 444599

Кой е онлайн

В момента има 18  гости и няма потребители в сайта

Последни новини

Използване на мобилни и уеб технологии в обучението по английски език

Ваня Тупарова – учител по английски език в Трето основно училище “Братя Миладинови”, гр. Гоце Делчев, се включи в обучение, организирано от фондация “Корпус за образование и развитие – КОРПлюС” на тема: “Използване на мобилни и уеб технологии в обучението по английски език”.

Обучението се проведе в периода 30 ноември – 2 декември 2018 г. в гр. София.

Програмата е включена в Информационен регистър на одобрените програми от МОН за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти – CORPluS - CORPS for Education and Development. Използване на Quizleт, Glogster, Wizer.me, Liveworksheets, Quizzis". Използване на нови технологии и онлайн инструменти "buncee, quizziz, learning apps“ .

Фасилитаторът на обучението Росица Минева сподели опита си и ползите от прилагането на тези и други онлайн инструменти в чуждоезиковото обучение.

В програмата бяха представени разнообразни приложения за образователни материали и ресурси, разработване на интерактивни уроци и работа с инструменти за формиращо оценяване.

Участниците в обучението се запознаха с актуални онлайн инструменти (Seasaw, Buncee, Quizlet, LearningApps, Wizer.me, и др.) и практическото им приложение в часовете по английски език.

"За мен практическата насоченост е особено ценна. Откриването на много нови приложения и уеб сайтове, които мога да използвам не само в часовете си по английски език, но и да получа от тях допълнителна информация, която да ми бъде от полза, е полезно, интересно и обогатяващо." – коментира г-жа Тупарова.

 

Седмично разписаниеПирински стражи

pirin

Мажоретен състав

majoretki

Спортна страница

Ученическо творчество

Здраве за всички