Мисията на Трето основно училище „Братя Миладинови” е чрез качествен образователен процес да обучава, възпитава и мотивира за учебна дейност своите възпитаници, да открива и развива техните заложби, да опазва здравето и живота им и да създава условия за щастливо детство на всяко дете.

 Трето основно училище „Братя Миладинови” ще се утвърждава като иновативно училище, предлагащо на своите ученици качествено образование; възможности за развитие и изява на техните разнообразни таланти; добри условия за формиране на социални и комуникативни умения, необходими за общуване в условията на динамична конкурентна среда.

Седмично меню

Литературата е море...

Предстоящи събития

Коледно състезание

Коледно състезание

На 19.12.2018г. (сряда ) от 16.30 часа...

Фотогалерия

Статистики

  • Статии : 450
  • Връзки : 41
  • Брой показвания на статиите : 444537

Кой е онлайн

В момента има 40  гости и няма потребители в сайта

Последни новини

Ученици и учители от Трето ОУ - официални посланици на Усмивката 2018 в България!

Вчера, 02.12.2018 г., бяха обявени резултатите от V Национален конкурс "Най-усмихнат клас на България" 2018, в който взеха участие I А, I Б, II А, II Б и III В клас на Трето ОУ.

Снимката на I Б клас, с класен ръководител г-жа Щранкова и учител ЦОУД г-жа Василева, както и снимката на III В клас, с класен ръководител г-жа Червенкова, получиха статут "Снимки с интересен потенциал". Снимките с интересен потенциал са общо 42 в петте категории на конкурса от над 800-те участници от цялата страна.

 

Конкурсът бе организиран от сдружение "Усмивка", с подкрепата на Община Бургас. Тази година в конкурса участваха повече от 800 снимки. Над 600 класа от цяла България казаха ДА на Усмивката в училище и станаха официалните посланици на Усмивката 2018 в България.

Всички деца, участвали в конкурса получават е-Грамота от сдружение „Усмивка“, с подкрепата на Община Бургас. Всички учители, участвали в конкурса получават е-Сертификат от сдружение „Усмивка“, с подкрепата на Община Бургас.

За първи път тази година, Сдружението отличава с международни сертификати и грамоти на английски език. "Всички участници в конкурса показаха на света, че „Усмивката прави силата!“.Благодарим Ви за това!" - споделят организаторите. С огромна усмивка, изказваме нашите поздравления към всички участници в конкурса от Трето ОУ!

Седмично разписаниеПирински стражи

pirin

Мажоретен състав

majoretki

Спортна страница

Ученическо творчество

Здраве за всички