fon.jpg

Трето основно училище „Братя Миладинови” е училище с установени традиции в постигането на много добри резултати в образователния процес.

1. Поддържане на високо качество и ефективност на цялостния образо-вателен процес в съответствие с изискванията на ЗПУО и „Европа 2020“, както и  на всички нормативни актове, за да отговорим на предизвикателствата на времето, в което живеем.

2. Придобиване на солидни знания при изучаване  на информационните технологии  и тяхното практическо приложение в целия образователен процес.

Повече

 В следващия четири-годишен период ІІІ ОУ „Братя Миладинови” ще запази своя облик и ще продължи да се развива като училище с два етапа на основна образователна степен:
• начален – 1. – 4. клас;
• прогимназиален – 5. – 7. клас,
Образователният процес се осъще-ствява в модерната учебна и спортна база на училището, която непре-къснато се подобрява и предлага на нашите възпитаници добри възможности за развитие и изяви. Качеството на образованието е и ще бъде гарантирано от високо-квалифицирани преподаватели със съвременно мислене и мотивирани да приложат стандартите на новия ЗПУО. 
Повече

badge-mar-2016-v2-vert

Иновативно Училище на България, 
наградено от Образователен сайт 
№1 - Уча.се

Предстоящи събития

Фотогалерия

Статистики

  • Статии : 295
  • Връзки : 40
  • Брой показвания на статиите : 326749

Кой е онлайн

В момента има 58  гости и няма потребители в сайта
Важно!

Последни новини

Ралица Русева от Трето ОУ спечели награда от международно състезание

rali

За пореден път гимнастичката от КХГ „Пирин“ и възпитаничка на Трето основно училище „Братя Миладинови“ - четвъртокласничката Ралица Русева, се завърна от участие в международно състезание в гр. Кюстендил с медал за трето място и грамота.

Както в състезанието в Сполето, Италия, където в много оспорвана конкуренция, Рали зае почетното 5 място в своята възрастова групата, така и в гр. Кюстендил, талантливото момиче спечели сърцата на публика и съдии и заслужено отново се качи на стълбичката на победителите.

Седмично разписаниеЛитературата е море...

"Пирински стражи"

pirin

Мажоретен състав

majoretki

Спортна страница

Ученическо творчество