fon.jpg

Трето основно училище „Братя Миладинови” е училище с установени традиции в постигането на много добри резултати в образователния процес.

1. Поддържане на високо качество и ефективност на цялостния образо-вателен процес в съответствие с изискванията на ЗПУО и „Европа 2020“, както и  на всички нормативни актове, за да отговорим на предизвикателствата на времето, в което живеем.

2. Придобиване на солидни знания при изучаване  на информационните технологии  и тяхното практическо приложение в целия образователен процес.

Повече

 В следващия четири-годишен период ІІІ ОУ „Братя Миладинови” ще запази своя облик и ще продължи да се развива като училище с два етапа на основна образователна степен:
• начален – 1. – 4. клас;
• прогимназиален – 5. – 7. клас,
Образователният процес се осъще-ствява в модерната учебна и спортна база на училището, която непре-къснато се подобрява и предлага на нашите възпитаници добри възможности за развитие и изяви. Качеството на образованието е и ще бъде гарантирано от високо-квалифицирани преподаватели със съвременно мислене и мотивирани да приложат стандартите на новия ЗПУО. 
Повече

badge-mar-2016-v2-vert

Иновативно Училище на България, 
наградено от Образователен сайт 
№1 - Уча.се

Предстоящи събития

Фотогалерия

Статистики

  • Статии : 295
  • Връзки : 40
  • Брой показвания на статиите : 326748

Кой е онлайн

В момента има 59  гости и няма потребители в сайта
Важно!

Последни новини

"Пирински стражи" изкачиха първенеца на Пирин - връх Вихрен

 На 30.06.2017 год. младите туристи от Трето ОУ, заедно с техни родители и приятели, осъществиха поредния плануван поход - до първенеца на Пирин и третия по височина връх на Балканите - връх Вихрен (2914 м).

"Пирински стражи" при Трето ОУ "Братя Миладинови" - Училището без насилие и стереотипи, определени от пола, за пореден път успяха заедно. Осъщественият от тях поход до красивия Вихрен бе изпълнен със запомнящи се емоции, силен вятър, но и силен борбен дух. Учениците от ІV, V и VІ клас показаха, че нещата се случват, когато човек има желание и обича природата. На върха те срещнаха и свои съмишленици - планинари от Сърбия, с които си направиха снимки за спомен. Ръководители на групата бяха Лозана Грозданова, Славка Жостова и Александър Халачев. Следващата стъпка на стражите ще бъде изкачване на връх Мусала.

"Пирински стражи" доказаха, че са еталон на ученическия пешеходен туризъм в Община Гоце Делчев.

Изкачваме Вихрен

Пирински стражи на връх Вихрен

Седмично разписаниеЛитературата е море...

"Пирински стражи"

pirin

Мажоретен състав

majoretki

Спортна страница

Ученическо творчество