fon.jpg

Трето основно училище „Братя Миладинови” е училище с установени традиции в постигането на много добри резултати в образователния процес.

1. Поддържане на високо качество и ефективност на цялостния образо-вателен процес в съответствие с изискванията на ЗПУО и „Европа 2020“, както и  на всички нормативни актове, за да отговорим на предизвикателствата на времето, в което живеем.

2. Придобиване на солидни знания при изучаване  на информационните технологии  и тяхното практическо приложение в целия образователен процес.

Повече

 В следващия четири-годишен период ІІІ ОУ „Братя Миладинови” ще запази своя облик и ще продължи да се развива като училище с два етапа на основна образователна степен:
• начален – 1. – 4. клас;
• прогимназиален – 5. – 7. клас,
Образователният процес се осъще-ствява в модерната учебна и спортна база на училището, която непре-къснато се подобрява и предлага на нашите възпитаници добри възможности за развитие и изяви. Качеството на образованието е и ще бъде гарантирано от високо-квалифицирани преподаватели със съвременно мислене и мотивирани да приложат стандартите на новия ЗПУО. 
Повече

badge-mar-2016-v2-vert

Иновативно Училище на България, 
наградено от Образователен сайт 
№1 - Уча.се

Предстоящи събития

Фотогалерия

Статистики

  • Статии : 295
  • Връзки : 40
  • Брой показвания на статиите : 326743

Кой е онлайн

В момента има 51  гости и няма потребители в сайта
Важно!

Последни новини

Учител от Трето ОУ „Братя Миладинови“ бе обявен за НАЙ-ДОБЪР УЧИТЕЛ от основните училища в община Гоце Делчев

 Призът „Учител на годината“ бе получен от г-н Александър Халачев – учител по български език и литература в Трето ОУ „Братя Миладинови“ на официална церемония по обявяване на победителите в годишните награди за принос в образованието „Златен гълъб“ 2017, която се проведе в комплекс „Лещенски рай“ в с. Лещен.

Годишните награди „Златен гълъб“ се провеждат за трета поредна година от Обществен съвет по образование в община Гоце Делчев.

Г-н Халачев бе обявен за победител в категория „Учител на годината“ – основни училища и бе награден със статуетка и плакет за принос в образованието, постигнати високи резултати и заети призови места в национални конкурси и състезания от негови ученици, и за реализиране дейностите на туристически клуб „Пирински стражи“. Наградата на г-н Халачев бе връчена пред присъстващите гости на церемонията, сред които бяха съветникът на Министъра на образованието – проф. Костадин Костадинов, г-н Ивайло Златанов – началник на РУО – Благоевград, народният представител Димитър Гамишев, зам.-кметът на Община Гоце Делчев – Саид Иброш.

Номинации за годишните награди „Златен гълъб“ 2017 получиха и учителите от Трето ОУ г-жа Емилия Москова и г-жа Мария Керина в категория „Учител на годината“. Учениците Антон Янев от V б клас и Кристина Попова от VIII а клас бяха номинирани за наградите в категория „Ученик на годината“. Номинации бяха получени и в категориите „Училище на годината“ и „Директор на годината“.

Адмирации за победителя и за всички номинирани в различните категории!

Седмично разписаниеЛитературата е море...

"Пирински стражи"

pirin

Мажоретен състав

majoretki

Спортна страница

Ученическо творчество