fon.jpg

Трето основно училище „Братя Миладинови” е училище с установени традиции в постигането на много добри резултати в образователния процес.

1. Поддържане на високо качество и ефективност на цялостния образо-вателен процес в съответствие с изискванията на ЗПУО и „Европа 2020“, както и  на всички нормативни актове, за да отговорим на предизвикателствата на времето, в което живеем.

2. Придобиване на солидни знания при изучаване  на информационните технологии  и тяхното практическо приложение в целия образователен процес.

Повече

 В следващия четири-годишен период ІІІ ОУ „Братя Миладинови” ще запази своя облик и ще продължи да се развива като училище с два етапа на основна образователна степен:
• начален – 1. – 4. клас;
• прогимназиален – 5. – 7. клас,
Образователният процес се осъще-ствява в модерната учебна и спортна база на училището, която непре-къснато се подобрява и предлага на нашите възпитаници добри възможности за развитие и изяви. Качеството на образованието е и ще бъде гарантирано от високо-квалифицирани преподаватели със съвременно мислене и мотивирани да приложат стандартите на новия ЗПУО. 
Повече

badge-mar-2016-v2-vert

Иновативно Училище на България, 
наградено от Образователен сайт 
№1 - Уча.се

Предстоящи събития

Фотогалерия

Статистики

  • Статии : 295
  • Връзки : 40
  • Брой показвания на статиите : 326744

Кой е онлайн

В момента има 52  гости и няма потребители в сайта
Важно!

Последни новини

Невероятните „Пирински стражи” изкачиха връх Алеко и връх Мусала

 Клуб „Пирински стражи” при Трето ОУ „Братя Миладинови” в Гоце Делчев за пореден път доказаха, че са еталон на пешеходния ученически туризъм в община Гоце Делчев.

Младите туристи, заедно с техни родители и приятели, изкачиха най-високия връх на Балканите – връх Мусала (2925 м).

Стражите поеха рано сутринта по пътя до курорта Боровец, за да се отправят към „покрива на Балканите”. Те използваха лифта от Боровец до хижа „Ястребец”, за да се отправят към връх Мусала. Оставайки верни на своите традиции в организирането на изключително оригинални походи, те изкачиха връх Мусала през известните Маркуджици и връх Алеко (2713 м).

Планинарите развяха клубното знаме на връх Мусала, направиха си снимки за спомен и поеха обратно към лифтената станция на хижа „Ястребец”, но по друг маршрут – през Леденото езеро, заслон „Ледено езеро”, Мусаленските езера и хижа „Мусала”.

Походът на ентусиазираните млади хора, е поредният осъществен за летния сезон, въпреки че им остават още много, които те ще реализират до края на лятото – някои от тях са: връх Полежан в Пирин; двудневен поход до Тевно езеро, връх Каменица, Попово езеро и хижа „Безбог” - Пирин, Муратов връх и Муратово езеро, връх Синаница - Пирин, Седемте рилски езера и Рилския манастир в Рила, Черни връх - Витоша на есен. благодариха на г-жа Лидия Атанасова, г-н Атанас Лефтеров (родители на ученици от училището); на г-н Атанас Атанасов, г-жа Лилия Порова, че ги придружиха, и че са техни верни приятели и съмишленици.

Голямата изненада за „Пирински стражи”, обаче, е че те бяха поканени от Дирекция „Национален парк Пирин” - Банско, за да осъществят съвместен преход с образователен характер из Корнишкия циркус. Това те ще осъществят след седмица, започвайки с офроуд пътешествие до местност в Корнишкия циркус, последвано от лекционен курс и преходи до близките върхове. Стражите ще бъдат придружени от известният географ Николай Даутов, който е техен приятел.

Изненадите за “Пирински стражи” не спират. Заедно с Национален парк „Рила”, които са готови на съвместни инициативи и партньорство със стражите, ще бъде осъществен, вероятно през месец август, туристически поход с образователна насоченост по ботаническата пътека Говедарци - Урдини езера.

Ръководители на „Пирински стражи” са г-жа Лозана Грозданова, г-жа Славка Жостова и г-н Александър Халачев – учители в Трето ОУ „Братя Миладинови”.

Седмично разписаниеЛитературата е море...

"Пирински стражи"

pirin

Мажоретен състав

majoretki

Спортна страница

Ученическо творчество