fon.jpg

Трето основно училище „Братя Миладинови” е училище с установени традиции в постигането на много добри резултати в образователния процес.

1. Поддържане на високо качество и ефективност на цялостния образо-вателен процес в съответствие с изискванията на ЗПУО и „Европа 2020“, както и  на всички нормативни актове, за да отговорим на предизвикателствата на времето, в което живеем.

2. Придобиване на солидни знания при изучаване  на информационните технологии  и тяхното практическо приложение в целия образователен процес.

Повече

 В следващия четири-годишен период ІІІ ОУ „Братя Миладинови” ще запази своя облик и ще продължи да се развива като училище с два етапа на основна образователна степен:
• начален – 1. – 4. клас;
• прогимназиален – 5. – 7. клас,
Образователният процес се осъще-ствява в модерната учебна и спортна база на училището, която непре-къснато се подобрява и предлага на нашите възпитаници добри възможности за развитие и изяви. Качеството на образованието е и ще бъде гарантирано от високо-квалифицирани преподаватели със съвременно мислене и мотивирани да приложат стандартите на новия ЗПУО. 
Повече

badge-mar-2016-v2-vert

Иновативно Училище на България, 
наградено от Образователен сайт 
№1 - Уча.се

Предстоящи събития

Фотогалерия

Статистики

  • Статии : 295
  • Връзки : 40
  • Брой показвания на статиите : 326745

Кой е онлайн

В момента има 54  гости и няма потребители в сайта
Важно!

Последни новини

„Пирински стражи” отбелязоха 114 години от Илинденско-Преображенското въстание с поход до вр. Свещник, почистваща акция и образователни лекции

 Пиринските стражи от Гоце Делчев за пореден път изненадаха всички с оригинално отбелязване на празник. Този път те отбелязаха 114-годишнината от Илинденско-Преображенското въстание на връх Свещник в Южен Пирин.

Някои от предходните мероприятия на Стражите по отбелязване на важни празници и годишнини през учебната 2016/2017 година бяха: отбелязване на 114 години от гибелта на Гоце Делчев с поход до Гоцев връх в Славянка планина; посрещане на изгрева на връх Свети дух по повод 3-ти март; съвместен поход с парковите служители на НП „Пирин” по повод 55-годишнината от създаването на защитената територия; отбелязване на 144 години от гибелта на Васил Левски с поход до с. Попови ливади и п. „Св. Костадин” над с. Делчево и много други.

Рано сутринта в делничния ден младите туристи, придружени от родители и гости предприеха пътуване до с. Попови ливади, откъдето започна и тяхното пешеходно приключение.

Ентусиастите изкачиха връх Свещник, където ръководителите им г-жа Лозана Грозданова и г-н Александър Халачев, изнесоха две кратки образователни лекции – едната за Илинденско-Преображенското въстание, а другата за билките и защитените растителни видове в Южен Пирин.

Тръгвайки си от върха, те осъществиха нещо наистина похвално. Снабдени с ръкавици и чували за смет малките планинари предприеха почистваща акция. Те събраха всички отпадъци по маршрута: вр. Свещник – з. „Мурата” – з. „Дългия чучур”. В почистването се включиха и присъстващите родители и гости, които също с толкова голямо желание и отдаденост събираха отпадъците по пътя си.

Стражите пренесоха всички събрани отпадъци през целия маршрут чак до с. Попови ливади, за да ги изхвърлят на подходящите за това места. Въпреки че не им бе леко, тъй като почистващата акция траеше около 3 часа, те не се отказаха и изпълниха мисията си докрай.

Учениците от клуб „Пирински стражи” – Трето ОУ „Братя Миладинови”, гр. Гоце Делчев отправиха апел към всички, които искат да се наслаждават на красивата планина да не оставят боклука си в планината и по различните местности за отдих, тъй като сметосъбиращите камиони не достигат до там, а и един културен човек не би го направил. Те напомниха, че: „В планината кошче за боклук е собствената ни раница”.

Нека всички заедно да се опитаме да живеем по-добре в унисон с природата! Адмирации за младите природолюбители!

Седмично разписаниеЛитературата е море...

"Пирински стражи"

pirin

Мажоретен състав

majoretki

Спортна страница

Ученическо творчество