fon.jpg

Трето основно училище „Братя Миладинови” е училище с установени традиции в постигането на много добри резултати в образователния процес.

1. Поддържане на високо качество и ефективност на цялостния образо-вателен процес в съответствие с изискванията на ЗПУО и „Европа 2020“, както и  на всички нормативни актове, за да отговорим на предизвикателствата на времето, в което живеем.

2. Придобиване на солидни знания при изучаване  на информационните технологии  и тяхното практическо приложение в целия образователен процес.

Повече

 В следващия четири-годишен период ІІІ ОУ „Братя Миладинови” ще запази своя облик и ще продължи да се развива като училище с два етапа на основна образователна степен:
• начален – 1. – 4. клас;
• прогимназиален – 5. – 7. клас,
Образователният процес се осъще-ствява в модерната учебна и спортна база на училището, която непре-къснато се подобрява и предлага на нашите възпитаници добри възможности за развитие и изяви. Качеството на образованието е и ще бъде гарантирано от високо-квалифицирани преподаватели със съвременно мислене и мотивирани да приложат стандартите на новия ЗПУО. 
Повече

badge-mar-2016-v2-vert

Иновативно Училище на България, 
наградено от Образователен сайт 
№1 - Уча.се

Предстоящи събития

Фотогалерия

Статистики

  • Статии : 295
  • Връзки : 40
  • Брой показвания на статиите : 326747

Кой е онлайн

В момента има 56  гости и няма потребители в сайта
Важно!

Последни новини

Гоцеделчевските ПИРИНСКИ СТРАЖИ с уникално преживяване по ботанически маршрут в Национален парк „Рила”

 Стражите от Трето ОУ „Братя Миладинови” в Гоце Делчев продължават със своите приключения и дейности през лятната ваканция. Този път те преминаха по ботаническия маршрут „Приятели на растенията” в Национален парк „Рила”.

Възможността за преминаване по този маршрут, с осигурена експертна помощ, им бе дадена от Красимир Андонов – директор на Дирекция „Национален парк Рила” по повод 25-тата годишнина от създаването на защитената територия и по повод празникът на Рила 2017.

Парковите служители, които бяха и водачи на групата бяха гл. експерт д-р Стефан Кирилов и Димитър Димитров.

Стражите бяха обсипани с изключително любопитната и полезна информация за растителния и животинския свят в Рила, както и за самата планина от д-р Кирилов. Експертът през целия маршрут и повреме на пътуването от Благоевград до началото на маршрута близо до ЦПШ „Мальовица” и обратно, с ентусиацъм и професионализъм, поднасяше интересните факти.

На похода Стражите бяха поканили родители и гости, които често присъстват на техните инициативи – сред тях бяха: г-жа Лидия Атанасова, Атанаска Шагова, Лилия Порова, Атанас Атанасов, Надежда Башова, Радка Шопова. Младите туристи имаха и специални гости – г-н Богдан Боцев – народен представител от Гоце Делчев, които при възможност присъства на походите на клуба и Лина Стоянова, която живее в английската столица Лондон.

Ботаническият маршрут „Приятели на растенията”, по който преминаха ентусиастите обхваща следните местности: „Яворова поляна”, Старото сечище”, „Големият мост”, „Кладенчето”, „Големият камък”, „Паметникът”, „Куките”, „Кухият камък”, „Скалата” и „Долно поле”.

Твърдо решени, че искат да достигнат до красивите Урдини езера, малките туристи увеличиха похода си с няколко часа след преминаването на по-горе посочения маршрут.

На финал д-р Кирилов зарадва туристите с много подаръци, осигурени от парковото ръководство.

Ръководителите на клуб „Пирински стражи” – Лозана Грозданова, Славка Жостова и Александър Халачев изказват своята благодарност към директора на Дирекция „Национален парк Рила” г-н Андонов и към парковите служители д-р Кирилов и г-н Димитров за инициативността, професионализма и отличната организация.

Седмично разписаниеЛитературата е море...

"Пирински стражи"

pirin

Мажоретен състав

majoretki

Спортна страница

Ученическо творчество