fon.jpg

Трето основно училище „Братя Миладинови” е училище с установени традиции в постигането на много добри резултати в образователния процес.

1. Поддържане на високо качество и ефективност на цялостния образо-вателен процес в съответствие с изискванията на ЗПУО и „Европа 2020“, както и  на всички нормативни актове, за да отговорим на предизвикателствата на времето, в което живеем.

2. Придобиване на солидни знания при изучаване  на информационните технологии  и тяхното практическо приложение в целия образователен процес.

Повече

 В следващия четири-годишен период ІІІ ОУ „Братя Миладинови” ще запази своя облик и ще продължи да се развива като училище с два етапа на основна образователна степен:
• начален – 1. – 4. клас;
• прогимназиален – 5. – 7. клас,
Образователният процес се осъще-ствява в модерната учебна и спортна база на училището, която непре-къснато се подобрява и предлага на нашите възпитаници добри възможности за развитие и изяви. Качеството на образованието е и ще бъде гарантирано от високо-квалифицирани преподаватели със съвременно мислене и мотивирани да приложат стандартите на новия ЗПУО. 
Повече

badge-mar-2016-v2-vert

Иновативно Училище на България, 
наградено от Образователен сайт 
№1 - Уча.се

Предстоящи събития

Фотогалерия

Статистики

  • Статии : 295
  • Връзки : 40
  • Брой показвания на статиите : 326746

Кой е онлайн

В момента има 55  гости и няма потребители в сайта
Важно!

Последни новини

Родител връчи ГРАМОТА на ръководителите на клуб „Пирински стражи” на 2668 м/н.в.

 Жестът на благодарност към ръководителите на клуб „Пирински стражи” от гоцеделчевското Трето ОУ „Братя Миладинови” бе направен от г-жа Лидия Атанасова – родител на ученик, член на клуба на 2668 м/н.в., на Муратов връх в Пирин, където г-жа Атанасова връчи благодарствена грамота на г-жа Жостова, г-жа Грозданова и г-н Халачев – ръководители на туристическия клуб.

Това стана възможно на поредния летен поход на малките туристи, чиято дестинация този път беше до Муратово езеро и Муратов връх в Пирин.

В текста на грамотата се казва: „Искрено Ви благодарим за отличното взаимодействие между учители, деца и родители! За обичта към природата, отговорността, екипността и доверието, което възпитавате към нашите деца! Ние, родителите, изразяваме нашето уважение и увереност в по-нататъшното ни сътрудничество!”

Походът на Стражите бе седмият осъществен от тях из Пирин и Рила за летния сезон, като им остават да реализират и още няколко такива. Похвално е, че и родители на неуморните малки туристи се включват в приключенията из красивите български планини.

Целият маршрут на Пиринските стражи бе: Гоце Делчев – Банско – хижа Вихрен – Муратово езеро – Муратов връх – хижа Вихрен – Байкушевата мура – хижа Бъндерица – Гоце Делчев. Те успяха да видят и Гергийски езера, тъй като се бяха насочили към връх Гергийца, но поради влошаващото се време, те оставиха изкачването му за следващия път.

Адмирации за децата, за техните родители и ръководители!

Седмично разписаниеЛитературата е море...

"Пирински стражи"

pirin

Мажоретен състав

majoretki

Спортна страница

Ученическо творчество