fon.jpg

Трето основно училище „Братя Миладинови” е училище с установени традиции в постигането на много добри резултати в образователния процес.

1. Поддържане на високо качество и ефективност на цялостния образо-вателен процес в съответствие с изискванията на ЗПУО и „Европа 2020“, както и  на всички нормативни актове, за да отговорим на предизвикателствата на времето, в което живеем.

2. Придобиване на солидни знания при изучаване  на информационните технологии  и тяхното практическо приложение в целия образователен процес.

Повече

 В следващия четири-годишен период ІІІ ОУ „Братя Миладинови” ще запази своя облик и ще продължи да се развива като училище с два етапа на основна образователна степен:
• начален – 1. – 4. клас;
• прогимназиален – 5. – 7. клас,
Образователният процес се осъще-ствява в модерната учебна и спортна база на училището, която непре-къснато се подобрява и предлага на нашите възпитаници добри възможности за развитие и изяви. Качеството на образованието е и ще бъде гарантирано от високо-квалифицирани преподаватели със съвременно мислене и мотивирани да приложат стандартите на новия ЗПУО. 
Повече

badge-mar-2016-v2-vert

Иновативно Училище на България, 
наградено от Образователен сайт 
№1 - Уча.се

Предстоящи събития

Фотогалерия

Статистики

  • Статии : 295
  • Връзки : 40
  • Брой показвания на статиите : 326769

Кой е онлайн

В момента има 64  гости и няма потребители в сайта
Важно!

Последни новини

Екскурзия на ІІІ б клас

 През изминалия уикенд учениците от ІІІ „б” клас на ІІІ ОУ „ Братя Миладинови” с учители Емилия Москова и Магдалена Факова, се радваха на заслужената си награда – екскурзия до курортния комплекс Боровец.

Децата спечелиха конкурса на Община Гоце Делчев и Общинската комисия за БППМН „ Най-добрият клас” и бяха наградени с безплатна екскурзия с една нощувка в четиризвезден хотел. 24 третокласници, 8 родители и двама ръководители пътуваха по маршрут, избран от тях, включващ Рилския манастир, крепостта Цари Мали град, Боровец, Царска Бистрица, Самоков. Сред луксозната обстановка на хотел „Флора” , представителят на спонсорите г-жа Юлия Икономова проведе атрактивно занимание по толерантност. Пътешествието бе едно невероятно преживяване с незабравими спомени!

Седмично разписаниеЛитературата е море...

"Пирински стражи"

pirin

Мажоретен състав

majoretki

Спортна страница

Ученическо творчество