Мисията на Трето основно училище „Братя Миладинови” е чрез качествен образователен процес да обучава, възпитава и мотивира за учебна дейност своите възпитаници, да открива и развива техните заложби, да опазва здравето и живота им и да създава условия за щастливо детство на всяко дете.

 Трето основно училище „Братя Миладинови” ще се утвърждава като иновативно училище, предлагащо на своите ученици качествено образование; възможности за развитие и изява на техните разнообразни таланти; добри условия за формиране на социални и комуникативни умения, необходими за общуване в условията на динамична конкурентна среда.

Седмично меню

Литературата е море...

Предстоящи събития

Коледно състезание

Коледно състезание

На 19.12.2018г. (сряда ) от 16.30 часа...

Фотогалерия

Статистики

  • Статии : 450
  • Връзки : 41
  • Брой показвания на статиите : 444550

Кой е онлайн

В момента има 31  гости и няма потребители в сайта

Последни новини

Национална мрежа за децата проведе ученическа конференция „Промяната – това сме ние!“

Национална мрежа за децата проведе ученическа конференция „Промяната – това сме ние!“ на 9-ти и 10-ти май в София.

Конференцията е логично продължение на конкурса „Промяната – това сме ние!“, в който различни ученически обединения имаха възможност да набележат проблем от заобикалящата ги училищна среда и да изготвят проект за неговото разрешаване. Конференцията беше част от проект „Училището като център в общността“.

Мрежа за децата подпомогна финансово четири от ученическите обединения да реализират проектите си, а конференцията беше организирана за всички кандидати. Сред най-добрите проекти е и този на учениците от Съвета на децата в Трето ОУ под приказното име „Тайната градина“.

Всяко училище участваше с трима представители от ученическо обединение и един ръководител, член на педагогическия състав. Като представители на нашето училище бяха изпратени Марияна Хаджиева от VІІ клас – председател на Училищния съвет на децата, Снежана Костадинова от VІ клас – зам.-председател, Антон Янев от VІ клас – член на УСД и Валентин Атанасов – училищен психолог. На конференцията учениците имаха възможност да се опознаят, да разкажат за проектите си, да научат какво е доброволчество, как се решават проблеми, какво е и какво не е младежко участие. А от работите по групи бяха изведени различни важни послания.

В конференцията взеха участие 11 училища от цялата страна.

 

  

Седмично разписаниеПирински стражи

pirin

Мажоретен състав

majoretki

Спортна страница

Ученическо творчество

Здраве за всички