Мисията на Трето основно училище „Братя Миладинови” е чрез качествен образователен процес да обучава, възпитава и мотивира за учебна дейност своите възпитаници, да открива и развива техните заложби, да опазва здравето и живота им и да създава условия за щастливо детство на всяко дете.

 Трето основно училище „Братя Миладинови” ще се утвърждава като иновативно училище, предлагащо на своите ученици качествено образование; възможности за развитие и изява на техните разнообразни таланти; добри условия за формиране на социални и комуникативни умения, необходими за общуване в условията на динамична конкурентна среда.

Седмично меню

Литературата е море...

Предстоящи събития

Фотогалерия

Статистики

  • Статии : 472
  • Връзки : 41
  • Брой показвания на статиите : 469872

Кой е онлайн

В момента има 17  гости и няма потребители в сайта
Важно!

Последни новини

Представителна изява на група "Ще бъда гимназист"

 На 14.05.2018 г. в Трето ОУ се проведе представителна изява на група „Ще бъда гимназист” с ръководител г-жа Христина Шушутева по проект "Твоят час" на тема „Математически игри".

Целта на събитието бе по забавен и интересен начин учениците да си припомнят основни понятия и теореми от математиката. Изявата бе организирана под формата на игра, за целта бе изготвена презентация. Учениците сформираха четири отбора и се състезаваха в три математически игри. Първата и втората игра включваха задачи с различна трудност от областите геометрия, алгебра и функции. Третата игра бе занимателна. Участниците показаха добри знания и умения по математика.

Седмично разписаниеПирински стражи

pirin

Мажоретен състав

majoretki

Спортна страница

Ученическо творчество

Здраве за всички