fon.jpg

Трето основно училище

"Братя Миладинови"

Иновативно училище

Мисията на Трето основно училище „Братя Миладинови” е чрез качествен образователен процес да обучава, възпитава и мотивира за учебна дейност своите възпитаници, да открива и развива техните заложби, да опазва здравето и живота им и да създава условия за щастливо детство на всяко дете.

 Трето основно училище „Братя Миладинови” ще се утвърждава като иновативно училище, предлагащо на своите ученици качествено образование; възможности за развитие и изява на техните разнообразни таланти; добри условия за формиране на социални и комуникативни умения, необходими за общуване в условията на динамична конкурентна среда.

Седмично меню

Предстоящи събития

Трето ОУ ще посрещне гости от Гърция по ...

Трето ОУ ще посрещне гости от Гърция по ...

На 19 и 20.10.2018 г. в Трето основн...

Предстоящо обучение в Трето ОУ...

Предстоящо обучение в Трето ОУ...

На 23.10.2018г. ще се проведе семина...

Фотогалерия

Здраве за всички

Архив новини

Статистики

  • Статии : 401
  • Връзки : 41
  • Брой показвания на статиите : 402799

Кой е онлайн

В момента има 17  гости и няма потребители в сайта

Последни новини

Представителна изява на група "Ще бъда гимназист"

 На 14.05.2018 г. в Трето ОУ се проведе представителна изява на група „Ще бъда гимназист” с ръководител г-жа Христина Шушутева по проект "Твоят час" на тема „Математически игри".

Целта на събитието бе по забавен и интересен начин учениците да си припомнят основни понятия и теореми от математиката. Изявата бе организирана под формата на игра, за целта бе изготвена презентация. Учениците сформираха четири отбора и се състезаваха в три математически игри. Първата и втората игра включваха задачи с различна трудност от областите геометрия, алгебра и функции. Третата игра бе занимателна. Участниците показаха добри знания и умения по математика.

Седмично разписаниеЛитературата е море...

Пирински стражи

pirin

Мажоретен състав

majoretki

Спортна страница

Ученическо творчество