Мисията на Трето основно училище „Братя Миладинови” е чрез качествен образователен процес да обучава, възпитава и мотивира за учебна дейност своите възпитаници, да открива и развива техните заложби, да опазва здравето и живота им и да създава условия за щастливо детство на всяко дете.

 Трето основно училище „Братя Миладинови” ще се утвърждава като иновативно училище, предлагащо на своите ученици качествено образование; възможности за развитие и изява на техните разнообразни таланти; добри условия за формиране на социални и комуникативни умения, необходими за общуване в условията на динамична конкурентна среда.

Седмично меню

Литературата е море...

Предстоящи събития

Фотогалерия

Статистики

  • Статии : 472
  • Връзки : 41
  • Брой показвания на статиите : 469857

Кой е онлайн

В момента има 16  гости и няма потребители в сайта
Важно!

Последни новини

Ръководители на клуб „Пирински стражи“ по билото на Пирин

На 25 август, двама от тримата ръководители на клуб "Пирински стражи" преминаха дълъг и много красив маршрут в Пирин.

Г-жа Жостова и г-н Халачев, заедно с група туристи от Гоце Делчев, успяха да преминат през цялото било на най-крайните точки на Северен Пирин и началото на Среден Пирин. От с. Корница до Тодорова поляна, през Бойков връх (2343 м) – няколко метра в подножието му, към връх Хлевен (2645 м), през още няколко върха с височина над 2500 м. до достигането на Безименния връх, оттам до Демир чал (2673 м) и Ченгел чал (2709 м) – цялото планинско било в тази част на Пирин планина. Те слязоха през Брезнишките езера и през м. Чала до с. Брезница. Ръководителите са сигурни, че ще осъществят този поход отново, а със Стражите ще изкачат и връх Демир чал, тъй като преди две седмици, малките туристи изкачиха само връх Ченгел чал.

Седмично разписаниеПирински стражи

pirin

Мажоретен състав

majoretki

Спортна страница

Ученическо творчество

Здраве за всички