Четвъртък, 08.12.2022

По повод 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, кметът на Община Гоце Делчев г-н Москов награди трима учители от Трето ОУ „Братя Миладинови“. Грамота и плакет за постигнати високи резултати с ученици и висок професионализъм при изпълнение на служебните си задължения получиха следните учители: 

1. Катерина Щранкова – старши учител начален етап;
2. Димитрия Джамбазова – учител на група за ЦОУД;
3. Живко Медаров – учител прогимназиален етап.

 


По повод 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, кметът на Община Гоце Делчев г-н Москов награди трима учители от Трето ОУ „Братя Миладинови“. Грамота и плакет за цялостен принос в образователния процес получиха следните учители: 

1. Емилия Москова – старши учител начален етап;
2. Лилия Ламбова – старши учител прогимназиален етап;
3. Мария Калайджиева – старши учител на група за ЦОУД.

 

 


По повод 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост, кметът на Община Гоце Делчев г-н Москов награди трима учители от Трето ОУ „Братя Миладинови“. Грамота и плакет за цялостен принос в образователния процес получиха следните учители:

1. Ваня Тупарова – старши учител по английски език;
2. Елена Витанова – старши учител по биология и здравно образование и химия и опазване на околната среда;
3. Александър Халачев – старши учител по български език и литература.

 


Призово място за учител от Трето ОУ в национален поетичен конкурс Във втората възрастова група – автори над 15 години, на второ място бе класиран Александър Халачев – учител в Трето ОУ и ръководител на участниците от училището в конкурса, двама от които също заеха призови места.

 

Златен явор 2019


Г-н Александър Халачев - учител по български език и литература спечели ТРЕТО място  (участници над 15 години) в Националния поетичен конкурс "Златен Явор" 2018

Грамота

ЕЛЕКТРОННИ РЕСУРСИ